Boekenmarkt zaterdag 17 juni 2017

Voor de tweede keer dit jaar staat zaterdag 17 juni 2017 het Woudenbergse Dorcas Centrum weer in het teken van lees- en luisterplezier.
Met ruim 5.000 boeken en een grote collectie cd’s, lp’s en dvd’s is er voor jong en oud een zeer gevarieerd aanbod. De grote boekencollectie bestaat naast romans, kinder- en stripboeken uit boeken over kunst, geschiedenis, reizen en theologie.
Er is voor iedere bezoeker iets van zijn of haar gading bij en voor de prijs hoeft niemand het te laten.
De opbrengst gaat naar de projecten die voor 2017 door de Stichting Vrienden van Dorcas Woudenberg zijn geadopteerd. De boekenmarkt vindt plaats in het Dorcas Centrum aan de Maarsbergseweg 25A te Woudenberg.
Tussen 09.30 uur en 12.30 uur bent u van harte welkom.
De vrijwilligers van Dorcas zien uit naar uw komst.